 
	
	| Půlka psa | 24064 | 
|   | 2.5.2023 12:35:14 K silikonové ne a k tvrdé netuším. Možná pomůže ji zevnitř omastit, ale nevím.  | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
|   | 2.5.2023 12:31:07 a nezkoušely jste někdy rozpouštět želé bonbóny? si teď říkám, jestli by to nešlo nějak lépe? že ty by se asi pak daly okrajovat? ale to by asi musely být takové ty oskarky a ne haribo, že?  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
|   | 2.5.2023 12:19:19 To je krásný, snad si na to na vánoce vzpomenu. | 
| Anadar | 27930 | 
|   | 2.5.2023 12:13:05 Přesně jak píše Půlka,bonbony bez náplně,ty nejobyčejnější,je tam i nejvíc barev. Půlko ,k formičce se to nepřilepí? | 
| Půlka psa | 24064 | 
|   | 2.5.2023 12:05:05 Normální tvrdé bonpari bez náplně. Není to žádná věda, ztvrdne to dokonale. Jen se to snadno spálí, ale bonbóný jdou rozpouštět i ve vodní lázni. Hmotu pak naliješ do nějakých tvořítek nebo na pečící papír a necháš ztvrdnout tam. Výsledek má konzistenci půvoního bonbónu a změní se mu jen tvar. | 
| žiraf | 54559 | 
|   | 2.5.2023 11:54:15 Jaky druh bonparu použít? Jednou jsem zkoušela, ale bonbóny měly uvnitř  nejakou lepkavou náplň, se kterou se jednak špatně pracovalo, a jednak to nebylo čiré. Díky za radu. | 
| Anadar | 27930 | 
|   | 2.5.2023 11:12:07 Okno se musí upéct vcelku.Jediné,co se dá měnit během výroby je eventuelní nedostatek materiálu ve vitráži,během pečení lze dosypat bonbonovou  drť. Po upečení nesahat,nemanipulovat,nechat vystydnout. | 
| Anadar | 27930 | 
|   | 2.5.2023 11:08:23 Asi by to chtělo nějaké těstové rámy ,linecké je docela křehké,ale nějaký jednoduchý perník by to udržel.Koukala jsem na tvar,je to dělené okno.Čili vyřezat z těsta  tvar a jednotlivé  dílky vysypat bonparami podle barev.To by nemělo být složité. Rozkošný nápad tohle okno. Na krému to vydrží,ono to má pořád charakter výchozího bonbonu.Samozřejmě ne týden,ale odhaduji že od ozdobení k podávání ano. | 
| Půlka psa | 24064 | 
|   | 2.5.2023 11:03:41 My to dělali kdysi s dětma a je to dávno, ale mám dojem, že je to něco jako karamel - buď to teče nebo je to naopak hrozně tvrdý. Možnost "trochu dotvarovat" se nezdá. Není moc jak.  | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
|   | 2.5.2023 10:56:48 a když pak vytáhnu plech z trouby, tam myslíš, že to nepůjde během chladnutí trochu natvarovat?  | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.