Re: Jaké přílohy jsou nejvhodnější při redukční dietě?
kazde jidlo by melo obsahovat bilkovinu, tuk i sacharid. takze jak uz tu nekdo psal, vynechat sacharid je blbost. samozrejme pomer dopo/odpo se meni, dopo sacharidu vice, odpo mene. vetsina musli je doslazovanych, takze co treba jen vlocky, ev. ovesna kase bez pridaneho cukru.
jako sacharid je optimalni ryze a brambor. testoviny uz mene, i ve svoji celozrne podobe jsou to preci jen predevsim kratke cukry (ale samozrejme neublizi nijak zasadne, pokud neplavou ve smetane).
mej na mysli take jednu vec - cim rozvarenejsi (brambory, ryze, testovin), tim vyssi GI - zjednodusene - budes mit drive hlad.
zakladem predchazeni hladu je dostatek polysacharidu pres den, idealni tedy vlocky, zitny nebo zitnopsenicny chleba, ryze, brambory. a aby se ti neodbouravaly svaly (svyla jsou pec na tuky - cim vice svalu, tim vice palis) tak kvalitni bilkovina - maso, tvaroh, tvaruzky, ev. bilky....
mrkni treba sem http://www.f-sport.cz/bb/ najdes rady, recepty, navody..

Odpovědět