| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

16.11.2012 8:54:52 koré

Jak zabránit praskání moučníků při pečení?


Včera jsem pekla perníkovou roládu na 170 C, prvních dvacet minut vypadaly obě nohy úhledně, ale pak obě podélně praskly na horní straně v podstatě po celé délce a dopekly se takto rozšklebené. Na chuti to nic nemění, ale přesto bych ráda věděla, jestli je nějaký fígl, jak tomu zabránit. Pravidelně mi praská i bábovka, ale tam mi to nevadí, protože to je vespod. Déle propracovávat těsto? Péci na nižší teplotu a déle?
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Jak zabránit praskání moučníků při pečen... koré 16.11.2012 8:54
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... withep 16.11.2012 8:59
**Re: Jak zabránit praskání moučníků p... koré 16.11.2012 9:2
***Re: Jak zabránit praskání moučníků... withep 16.11.2012 9:7
****Re: Jak zabránit praskání mouční... koré 16.11.2012 9:17
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... Inka 16.11.2012 9:18
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... adelaide k. 16.11.2012 10:15
**Re: Jak zabránit praskání moučníků p... koré 16.11.2012 10:19
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... zerat 16.11.2012 10:53
**Re: Jak zabránit praskání moučníků p... Ines 16.11.2012 13:14

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.