| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

16.11.2012 13:14:14 Ines

Re: Jak zabránit praskání moučníků při pečení?

do piškotového těsta na roládu patří tolik lžic vody, kolik je v ní vajec. Takže snad tekutější těsto?
(nějak si nedokážu představit roládu smotanou před pečením, není to nějaký závin?)
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Jak zabránit praskání moučníků při pečen... koré 16.11.2012 8:54
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... withep 16.11.2012 8:59
**Re: Jak zabránit praskání moučníků p... koré 16.11.2012 9:2
***Re: Jak zabránit praskání moučníků... withep 16.11.2012 9:7
****Re: Jak zabránit praskání mouční... koré 16.11.2012 9:17
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... Inka 16.11.2012 9:18
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... adelaide k. 16.11.2012 10:15
**Re: Jak zabránit praskání moučníků p... koré 16.11.2012 10:19
*Re: Jak zabránit praskání moučníků při... zerat 16.11.2012 10:53
**Re: Jak zabránit praskání moučníků p... Ines 16.11.2012 13:14

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.