. Jo a ještě dělám krůtí maso v mrkvi, to je teda malinko nasladko, protože se maso na začátku dělá na karamelu (větší kostky krůtího ze stehna, pro šest lidí tak ze 2 kg, ve vysokém kastrolu rozpálit 3 lžíce oleje a na to nasypat 3 lžíce cukru, míchat, do rozpuštěného zkarameliz. cukru hodit maso, zprudka opéct, pak podlít vodou nebo vývarem, přiklopit, připravit zeleninu - jarní cibulku, dvě-tři větší mrkve nastrouhat, dále lze pórek a trochu natě z celeru, trochu česneku, přihodit k masu, přidat 4-5 lžic sladké sojovky, sůl a pepř a počkat až maso změkne - do hodinky hotové, dost podlévat ať je omajdy hodně, pokud rádi bez kousků tak na konci vylovit maso a omáčku mixnout, příloha rýže).
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.