19.8.2013 8:34:05 radka
Re: Týdenní jídelníček na dovolenou
kup pár konzerv - fazole, maso ve vlastní šťávě, základ na lečo ve sklenici
uvař si pár klobásek, pak je můžeš přidat k fazolím nebo do leča
rýže, těstoviny, jestli jíte kuskus nebo pohanku - prostě přílohy, které rychle uvaříš
pár polívek v sáčku
my týden v chorvatsku ve 4 lidech - 2krát fazole s párkem, rychlovka za 10 min (buď klobásky vlastní nebo koupit v místním supermarketu), 1krát lečo (vejce ze supermarketu), 1krát gulášovo-bramborová polévka, 1krát rizoto s kuřecím (koupeno v místě), 1krát kolínka s vajíčkem a chlap vepřovku ve vlastní šťávě (nejí těstoviny), 1. den zbytky z domova (řízky, klobásky). jinak zelenina a ovoce a pečivo dokupované na místě
olej, cibule, kečup z domova
máslo, mléko na místě (neměli jsme s sebou na cestu ledničku, ty si to můžeš vzít z domu)
těstoviny jsem měla dvoje (jedny jsem ještě dovezla zpátky), rýži 4 pytlíky, 2 pytlíky polívky v sáčku, 2 konzervy fazolí, 1 lečo, nějaké to koření, sůl, cukr, čaj, káva, pití na rozpuštění (Vitacit nebo flašku sirupu)
jedno teplé jídlo denně až nad hlavu, snídaně musli nebo kuličky a jogurty v místním supermarketu, chleba, sýr, máslo, džem
Odpovědět