Re: Týdenní jídelníček na dovolenou
My jeli poprvé do Itálie autem na týden a vezli jsme: bochník chleba, 10 rohlíků, vánočku, makový závin, kupovanou balenou bábovku, toustový chleby, balené croissanty, konzerva lanšmítu, brambory, rýže, špagety,sirupy, fazole v tomatě, instantní těstoviny asi čtvery, polívky v sáčku bez glutamátu, konzervy vepřového ve vlastní šťávě, jedno maso - kuřecí - dala jsem ho zmrzlé do chladícího boxu, cestou trochu povolilo, jak jsme dojeli, tak jsem maso rozmrazila uplně, naklepala, okořenila a udělala ho na pánvi. Vezla jsem trochu oleje, nějaké sušenky, krupici na kaši pro děcka, instantní palačinky dvoje, kečup, sýry, jogurty, mlíka, trvanlivý salám, kefír děckám, pudinky, vajíčka, .......Vezla jsem toho hodně a taky jsme tam pak neutratili, jen nějaké ovoce a jednou jsme šli na pizzu. Jinak jsme utráceli jen za benzín. Vůbec nám to nevadilo, nic nám nechybělo, kupovali jsme si tam jen vodu a víno.
Odpovědět