) tak si ho udělám tak, že poprvé nakrmím kvásek žitnou moukou a další dvě krmení krmím pšeničnou, pak má takovou vzdušnější strukturu a velká oka. Dávám si ale přitom pozor, abych při tom krmení kvásku odložila trochu kvásku na další použití do ledničky ještě dřív, než začnu krmit tou pšeničnou, protože chci mít dlouhodobě jenom celožitný kvásek, aby se mi tam nemíchala ta pšeničná mouka.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.