. Já ale nemám dobré zkušenosti s dlouhodobým skladováním pšeničného kvásku, dřív nebo později se mi zkazil, i když žitný mám víc než rok a šlape jak hodinky. Takže možná bych raději doporučila po prvním krmení (žitnou moukou) odebrat trochu žitného kvásku na další skladování do ledničky, pak dál krmit 2x pšeničnou a celou tuto dávku kvásku spotřebovat na pečení chleba.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.