, my ani k obědu nemíváme dva chody, jen hlavní jídlo, k večeři někdy dokonce i jenom hustou polívku s pečivem. Jinak hodně děláme různé těstoviny,klasické i zapečené, rizoto, pečené kuře (to se peče samo, jen se občas podlije...), domácí sekanou s ovesnými vločkami, někdy i jen pečivo s nějakou pomazánkou a zeleninu, těstovinový salát...když děláme omáčky, třeba rajskou, tak jí uvaříme víc a dáme v krabičkách do mrazáku, pak když třeba odněkud přijedeme, tak jen uvaříme čerstvě přílohu a můžeme jíst, to samé se dá udělat i s polévkami...samozřejmě to mražené nejíme každý den, ale leckdy to ušetří čas a je teplá večeře...
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.