| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

24.10.2013 14:47:44 angrešt

Re: Hovězí srdce na smetaně

Nejvíc práce dá odblanění - všechny blány a chlopně z toho odřezat. Pak už zacházet jako s jakýmkoli jiným masem.
A pak určitě v tlakáči, trvá dlouho, než změkne, ke 2 hodinám i na kousky, celé ještě déle. V tlakáči kousky nechávám cca 45 minut.

Podle toho, co popisuješ, byhc asi rozškvařila kostičky špeku, na tom tuku opekla cibulku a pak to maso.
Ovšem pokud chutnalo ve školce, tak to spíš bude srdce zvláš´t uvařené (nejspíš vcelku a krájené až pak), omáčka dělaná špek+cibulka+ mouka, rozředit vývarem ze srdc e a pak propasírovat nebo procedit (jelikož pracuju se školkovýma recepturama, tak obvykle fungují takto). A pak to srdce zpět do omáčky, přidat smetanu a společně dochutit. ALe hádám.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Hovězí srdce na smetaně Černá kronika 24.10.2013 12:18
*Re: Hovězí srdce na smetaně neznámá 24.10.2013 13:9
**Re: Hovězí srdce na smetaně Černá kronika 24.10.2013 13:15
***Re: Hovězí srdce na smetaně papírník 24.10.2013 13:23
****Re: Hovězí srdce na smetaně papírník 24.10.2013 13:26
***Re: Hovězí srdce na smetaně neznámá 24.10.2013 13:29
****Re: Hovězí srdce na smetaně radka 24.10.2013 13:54
*Re: Hovězí srdce na smetaně angrešt 24.10.2013 14:47
*Re: Hovězí srdce na smetaně Černá kronika 24.10.2013 16:5
*Re: Hovězí srdce na smetaně Hanka36 24.10.2013 19:3

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.