| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

24.10.2013 19:03:02 Hanka36

Re: Hovězí srdce na smetaně

Vařím pravidelně - dělám teda z vepřového protože mám pocit že je "zdravější" hihi prostě, že roste kratší dobu a proto má "méně" škodlivin.

Vařím vcelku v papiňáku, uvařené nakrájím na tenké nudličky, vývar scedím, cibuli nemáme rádi, chutím trochou pepře.

Při přípravě pozor na sraženou krev, je jí tam často dost, takže srdce důkladně pročistím a i nakrájím na několik menších kusů, abych se dostala opravdu všude a dobře vyčistila.

A my máme rádi srdíčko i jen vařené, takže někdy máme vařené srdce s brkaší.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Hovězí srdce na smetaně Černá kronika 24.10.2013 12:18
*Re: Hovězí srdce na smetaně neznámá 24.10.2013 13:9
**Re: Hovězí srdce na smetaně Černá kronika 24.10.2013 13:15
***Re: Hovězí srdce na smetaně papírník 24.10.2013 13:23
****Re: Hovězí srdce na smetaně papírník 24.10.2013 13:26
***Re: Hovězí srdce na smetaně neznámá 24.10.2013 13:29
****Re: Hovězí srdce na smetaně radka 24.10.2013 13:54
*Re: Hovězí srdce na smetaně angrešt 24.10.2013 14:47
*Re: Hovězí srdce na smetaně Černá kronika 24.10.2013 16:5
*Re: Hovězí srdce na smetaně Hanka36 24.10.2013 19:3

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.