. Musíš hodně osmažit cibulku, dohněda, dáš na to maso, podusíš, vyndáš maso, zaliješ vodou, dáš mouku s vodou, povaříš, rozmixuješ, osolíš. UHO jak vyšitý
. Jde to klidně i z kuřecího. Jde to i z pečeného- na kastrolu opečeš na té cibulce, podliješ, dáš péct, pak výpek do hrnce, vodu, mouku s vodou (klechtánek), rozmixovat. Toto je dobré z pečeného hovězího, ale to malý nesmí. Dřív jsem to dělala často, ze zvyku po mamce. Ale už to prakticky nedělám. Ale švagrová i mamka ano, mají rádi "šťávu".
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.