) rajčata + 2 lžíce octa = rozvařit na pastu (můžeme přidat trochu vody, ale tu zase vyvaříme). Po vychladnutí přidáme 2 lžíce piniových ořechů nebo mletých mandlí, stroužek česneku a můžeme dochutit podle potřeby solí a pár lístky tymiánu. Umixujeme na pastu a pak vmícháme 2 lžíce strouhaného parmazánu.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.