27.7.2014 15:29:49 Anni&Annika
Re: Grilovani
k obedu jsme dnes grilovali spizy a cevabcici. Stacily nam k tomu tzaziki, brambory s timianem a olivovym olejem pecene v troube/ /nove brambory ocistim kartackem, rozpulim, dam na pecici papir, posypu thymianem a preleju olivovym olejem, pecu 30 minut/ a omacka na zpusob leca /paprika, rajce, cibule, ovci syr, bylinky/.
Ale meli jsme v patek navstevu a vzdy okouzlim grolivanym ananasem nalozenym v medu, vymackanou stavou ze zazvoru a pokud nejsou deti, trochou brandy....
Ale ja toho delam tolik...rada griluju ale ne jedno, ale trochu pestre. /ryby, jehneci, hovezi, veprove, kruti/
zeleninu jako prilohu /cuketu, lilek, rajcata/ atd...atd...
a maslo na maso......maslo, susena rajcata /ty nalozena v koreni a oleji, nakrajet najemno/, cesnek, sul, jarni cibulka.....vse hazim do robota a necham ztuhnout v lednici.
Vyborne na bagetu a maso.
Odpovědět