| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

20.9.2014 21:48:10 Paradox

Re: Hovězí roštěná na houbách- prosím recept

Lepší je opravdu jak píše Simča to maso na sádle z obou stran opéct, vyjmout a teprve potom tam dát cibuli.
Já s houbama moc nevařím, děcka mi to nejí, ale dělám zadní hovězí, dám tam skoro stejné množství cibule jako váha masa a tu cibuli nechám docela dost zhnědnout. Musí se to hlídat, je to otázka pár sekund, aby se nespálila dočerna, ale udělá to tu správnou chuť i barvu.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Hovězí roštěná na houbách Evžíček 20.9.2014 21:0
*Re: Hovězí roštěná na houbách- prosím ... Monika 20.9.2014 21:23
**Re: Hovězí roštěná na houbách- prosí... Paradox 20.9.2014 21:48
*Re: Hovězí roštěná na houbách- prosím ... Simča, dcery *1988 a 1997 20.9.2014 21:36
**Re: Hovězí roštěná na houbách- prosí... Alca 21.9.2014 11:29

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.