| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

12.3.2017 20:23:28 Vítr z hor

Vejce z meringue - technický oříšek

Mám brouka v hlave. Chtela bych vyrobit vejce od Demela, ale nevim, jak. Je zrejme z nejakeho supertuheho meringue (cesky asi bilkovy snih, ci co), ktere je asi naneseni na formu pulvejce a vysuseno v troube. Obe pulky jsou pak tymz materialem slepeny a nejspis zase upeceny/ususeny. Celkem shrnuto - dute samodrzici derave vejce.

Jenze na cem to upect? A jak to, ze to po naneseni a pred upecenim/pri peceni z vyboulene formy nesleze? Dava se snad neco do toho bilku, aby to bylo tuzsi? Potrebovala bych idealne kompletni navod, lec Demel si strezi sve tajemstvi.

Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Vejce z meringue - technický oříšek Vítr z hor 12.3.2017 20:23
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... Kudla2 12.3.2017 23:25
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... magrata1 13.3.2017 8:35
**Re: Vejce z meringue - technický oří... Kudla2 13.3.2017 8:39
***Re: Vejce z meringue - technický o... magrata1 13.3.2017 8:49
****Re: Vejce z meringue - technický... magrata1 13.3.2017 8:52
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... Gabi444 13.3.2017 9:39
**Re: Vejce z meringue - technický oří... Kudla2 13.3.2017 9:46
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... Sugar+3 14.3.2017 2:18

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.