| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

12.3.2017 23:25:56 Kudla2

Re: Vejce z meringue - technický oříšek

Možná to dělaj z italskýho sněhu, ten je tužší?

(Svaříš cukr na bublinu, vleješ do bílků a ušleháš, přesný poměry teď nevím, ale ten sníh je takovej hladší, tužší a stabilnější než ten jen ušlehanej)
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Vejce z meringue - technický oříšek Vítr z hor 12.3.2017 20:23
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... Kudla2 12.3.2017 23:25
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... magrata1 13.3.2017 8:35
**Re: Vejce z meringue - technický oří... Kudla2 13.3.2017 8:39
***Re: Vejce z meringue - technický o... magrata1 13.3.2017 8:49
****Re: Vejce z meringue - technický... magrata1 13.3.2017 8:52
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... Gabi444 13.3.2017 9:39
**Re: Vejce z meringue - technický oří... Kudla2 13.3.2017 9:46
*Re: Vejce z meringue - technický oříše... Sugar+3 14.3.2017 2:18

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.