19.6.2012 21:13:20 Purpura
Re: Zkusenosti s vedenim restaurace
Mám za sebou dvouleté podnikání -podotýkám že mě k tomu dohnaly okolnosti, nikdy bych se tak dobrovolně nerozhodla a za mě : už ani za zlatý prase. Nejsme z oboru, měli jsme svá zaměstnání a tak restaurace bez stáleho dohledu i když jsme měli spolehlivé provozní. Okrádali nás zaměstnanci, dodavatelé, pronajímatel.....nejhorší kuchaři a číšníci, střídali se tam jak počasí a strašně kradli. Byly také malé tržby, i když hospoda byla na dobrém místě. Každý jen ucucával dvě tři piva a jídlo moc nešlo. Odnesla jsem to nervama a 260tis. z vlastní kapsy. Za mě radím: pokud do toho půjdete, tak tam musíte být 24/7/365 dní a kontrolovat a šéfovat.
Odpovědět