26.9.2012 9:55:43 Vítr z hor
Re: Menu pro profesionála - prosím poraďte!
Danulo, děkuji, taky bych se ráda vytáhla, ale už si nemůžu dovolit koupit prostě nic.
Kde vzit jehněčí, nevím, kamarádi, kteří donesou kuře, ho půjdou koupit do nějakého speciálního kuřecího obchodu (neznám ho, ale jak to popisovali, jehněčí tam nebude).
Kromě toho jsem maso-vařící skorovegetarián, takže si nelajsnu zkoušet na mistra něco, co jsem v životě nedělala, zatímco ohledně kuřete věřím, že to nezvořu.
Nápoje – ano, když na to mám, taky kupuju více lahví stejné značky a chovám se stylově (ale mimochodem, když host přinese flašku, je slušnost ji otevřít, i když se k jídlu nehodí, nabídnout všem a dát jim vybrat – tvůj styl nebo jejich dar). Myslím, že pokud budu ladit jídlo do ramadánova (s čajem), rozhodně to bude koherentní, ve skleničkách působivé.
Dají-li si víno, které donesou, je to jejich věc. Skrytě doufám, že si vzpomene, že mám ráda šampaňské, ale největší radost mám z návštěvy a z příjemně stráveného odpoledne. Nechci to zvorat přílišnými ambicemi.
Odpovědět