Aha, já to chápala tak, že hlídající osoba nic vařit nebude, jen ohřívat. Na ohřátí jsou polévky ideální.
S tím hnitím do půlhodiny - no, jako... bych to nehrotila

- jediné, co je důležité, je uvařené jídlo co nejrychleji zchladit - teď je to pohodička, venku je zima jak v psírně, tak prostě hrnec šoupneš na chvíli na balkon a je vychlazeno. Určitě v pohodě druhý den k ohřátí
ta půlhodina je norma veřejného stravování a to je někde úplně jinde. Tam je v zájmu provozovatele extrémní předcházení jakékoli alimentární nákaze, páč to je průser jak mraky. Navíc ve velkém objemu polévky v restauraci je opravdu chladnutí pomalé a kažení je reálnější (proto mají mít v restauraci šoker).
Doma to prostě co nejrychleji vychlaď a neřeš

Z toho, co píšeš, tipuju, že dcera ráno má skoro jen sacharidy, odpoledne taky. Večer jak kdy, ale taky spíš sacharidy. Tj. obědem bys měla pokrýt opravdu ty bílkoviny.
Z toho, co píšeš, je valná část bílkovinná dost málo. zelenina super, ale k ní už jsou zbytečně sané těstoviny, kapání apod. Chtělo by to bílkovinně vytunit. To už jen posypání sýrem nestačí, vem, že ze snídaně má bílkovin prd a vořech, z odpolední svačiny, pokud nemá něco tvarohového, taky prd a vořech, a z večeře, pokud má kaši, opět prd a vořech.
Ty různé zeleninové polévky dělat určitě z masového vývaru a dávat do nich něco pořádně bílkovinného - třeba když vaříš ten krém, tak vařit se zeleninou kousek kuřecího nebo krůtího prsa, pak vyndat to maso, rozmixovat a to maso tam na kousky nakrájet. Popř. lze roxmixovat i s masem, pokud by ho dcera šťourala.
Nebo na zeleninové polévky vyrábět tvarohové krémy - sýrový, česnekový... prostě na polévku v talíři nastříkáš pěkný kopec "pomazánky". Když do něj zapíchneš kousek toastu nebo krekru, tak to bude jak v nóbl restauraci.
Skoro nepoužíváš luštěniny - ty by dodaly bílkoviny jedna báseň. Děti mívají většinou rády červenou čočku, cizrnu a modrou francouzskou čočku. Hrách a fazole bývají občas nechtěné. I když krémová hrachová s osmaženou houstričkou většinou přesvědčí i děti.
Dál tam nevidím ani jednu rybí polévku, vlastně obecně ryb strašně málo. Rybí polévka (nejlíp mixovaná, tam se vyhneš eventuálnímu problému s kostmi) je výživově strašně hodnotná.
Ta druhá jídla mi přijdou docela pracná, pokud to má vařit hlídací osoba. A hlavně - zas krom dvou jsou to samé sacharidy a bílkovin prd a vořech.
Spíš by to chtělo přemýšlet obráceně - ne "těstoviny s..", brkaše s.."- ale bílkovinně a vlákninově hodnotné jídlo s malou přílohou něčeho toho sacharidového, třeba s těstovinami či kuskusem.
Kdyby dcerka měla víc bílkovin v jiných jídlech, tak by to asi šlo, ale takto mi to připadá fakt nedostatečné.
Tj. vařit předem to hlavní jídlo, k němuž eventuálně hlídací osoba spáchá malou sacharidovou přílohu.
Buď den předem předvařit směsi masa se zeleninou, nebo nasypat do pekáčku nakrájené maso + syrovou zeleninu, aby to hlídací osoba jen ráno šupla do trouby a v poledne k tomu přivařila trochu přílohy.
Nebo den předem předvařit luštěniny (ideálně v papiňáku) a pak z nich hlídací osoba snadno rychle spáchá jídlo zeleninovoluštěninové.