, jde ale o ten zelený, ne žlutý - z toho jsem hrachovku nedělala.
.
a to se mi těžce odhadovalo, co bych si druhý den večer dala k jídlu)- vaří se to sice dýl, ale uvaří se to taky, chce to jen hlídat a dolívat vodu. Když to pak rozmixuju a přijde mi, že tam jsou tvrdší drobounké kousíčky, ještě to rozmixované znovu povařím - bez toho masa tedy a promixnu
.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.