| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

12.10.2013 16:49:39 angrešt

Re: Co dobrého a ne moc složitého z hovězího zadního masa

No, hele, já peču maso obvykle na 160 - 170 st. , před pečením na všech stranách osmahnu, pak podliju vývarem a peču přiklopené tak 2,5 hodiny(ale já teda nepeču dvoukilovky, ale obvykle max. 750g, spíš míň; dvoukilovku bych pekla tak 3 - 3,5 h přiklopené), pak odklopím a přelévám šťávou a peču ještě tak hodinu.
Většinou to dělám tak, že maso ráno pustím, pak jdeme ven na procházku, tak těsně před odchodem rozpálím troubu na max. a vypnu a ono to v té horké (mám dobře těsnící) slušně dojde, tj. když přijdem z procházky,tak dopékám max. tu hodinu, spíš míň, je to akorát na oběd.

Dneska jsme pekla přesně takhle kančí a bylo výborné (dám fotku na twitter, jeslti se chceč kounout~;)).

Opravdu dobrou šťávu Ti udělá kvalitní podlití (tj. ne vodou) - já podlévám vývarem, nebo vínem, nebo napůl. |Vodou výjimečně, to leda, pokud peču na velkém množsví zeleniny a tím pádem tu šťávu udělá zelenina. Jinak je to takové plané.

PaK hotové šťávy metličkou zašlehat kousek studeného másla na kostičky - to ji zahustí a dotáhne výbornou chuť. Musí se ale hned podávat, jinak emulze zas zřídne a oddělí se.

Odpovědět
Průběh diskuze (17 názorů)
Téma: Recept z hovězího zadního masa Hanka36 12.10.2013 12:30
*Re: Co dobrého a ne moc složitého z ho... Maťa. 12.10.2013 12:38
**Re: Co dobrého a ne moc složitého z ... Veverka. 12.10.2013 13:3
*Re: Co dobrého a ne moc složitého z ho... Winky 12.10.2013 14:40
**Re: Co dobrého a ne moc složitého z ... Gerberka1 12.10.2013 16:34
***Re: Co dobrého a ne moc složitého ... angrešt 12.10.2013 16:38
****Re: Co dobrého a ne moc složitéh... Gerberka1 12.10.2013 16:42
*****Re: Co dobrého a ne moc složit... angrešt 12.10.2013 16:49
*****Re: Co dobrého a ne moc složit... angrešt 12.10.2013 16:54
*****Re: Co dobrého a ne moc složit... Raduza 14.10.2013 8:30
***Re: Co dobrého a ne moc složitého ... Winky 13.10.2013 12:10
**Re: Co dobrého a ne moc složitého z ... Hanka36 12.10.2013 17:36
*Re: Co dobrého a ne moc složitého z ho... zerat 12.10.2013 15:59
*Re: Co dobrého a ne moc složitého z ho... x x 12.10.2013 20:21
**Re: Co dobrého a ne moc složitého z ... Hanka36 12.10.2013 20:55
*Re: Co dobrého a ne moc složitého z ho... anuna 12.10.2013 21:37
**Re: Co dobrého a ne moc složitého z ... anuna 12.10.2013 22:0

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.