. Ale i já peču. Peču falešnou svíčkovou. Celý kus posolím, v litinovém hrnci osmažím cibulku, pak trochu poobracím maso na sporáku a šupnu do vyhřáté trouby s poklicí (mám obrovský hrnec, dřív jsem dělávala na plechu s víkem). Peču na 180, tak 2,5 hodiny, pořád zakryté. Pak sleju šťávku, rozmixuji tu cibulku, dřív jsem trochu zahušťovala, nyní už ne. Zkusila bych to bez cibule, ale já ji mám zase ráda všude.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.