| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.12.2013 11:25:17 Veveru

Re: Rozdíl v chování rafinovaného a přírodního cukru

Člověče, mě se třtinový demerara (je to Saint Louis) v másle na Tarte Tatin normálně rozpustí ~d~

Ohledně cukru vím jen tolik, že v dnešní době je potřeba dávat pozor hlavně na moučkový a pokud nemusí být, nedávat - poněvadž může (nemusí) obsahovat různá aditiva, většinou proto, aby nehrudkoval.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Rozdíl v chování rafinovaného a přírodní... Kopřiva Dvoudomá 10.12.2013 9:22
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... Veveru 10.12.2013 11:25
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... wer 10.12.2013 20:56
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... hm 10.12.2013 21:34
*To máš jednoduché Jája 10.12.2013 21:43

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.