| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.12.2013 20:56:40 wer

Re: Rozdíl v chování rafinovaného a přírodního cukru

Cukr není nikdy přírodní, vždycky se musí vyrobit. Rafinace = čištění, bílý cukr je rafinovaný, tedy zbavený všech nečistot a příměsí, hnědý nazývaný přírodní ne. Na čistém krystalu cukru ani odborník nepozná z čeho byl vyroben, jestli ze třtiny, nebo řepy nebo čehokoliv jiného.

Jak se chová při vaření může taky záležet na teplotě, délce zahřívání, to si asi musíš vyzkoušet.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Rozdíl v chování rafinovaného a přírodní... Kopřiva Dvoudomá 10.12.2013 9:22
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... Veveru 10.12.2013 11:25
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... wer 10.12.2013 20:56
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... hm 10.12.2013 21:34
*To máš jednoduché Jája 10.12.2013 21:43

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.