| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.12.2013 21:43:35 Jája

To máš jednoduché

Nevložilo se to, tak ještě jednou:
To máš jednoduché. Přírodní cukr je nečištěný, takže jsou tam různé příměsi a minerálie. Protože se ale v minulosti čištěný (=rafinovaný) cukr lépe prodával, tak se v naší oblasti čistí od příměsí, melasy a minerálií. Výsledkem je prakticky čistá sachoróza, tedy po našem rafinovaný cukr. U rafinovaného by mělo být jedno, zda je z cukrové řepy nebo cukrové třtiny, u přírodního jde o charakter příměsí.
A jako vždy: nečištěný je dražší, ač je s ním méně práce i méně nákladů. Proto je vydáván za "zdravou výživu".

Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Rozdíl v chování rafinovaného a přírodní... Kopřiva Dvoudomá 10.12.2013 9:22
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... Veveru 10.12.2013 11:25
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... wer 10.12.2013 20:56
*Re: Rozdíl v chování rafinovaného a př... hm 10.12.2013 21:34
*To máš jednoduché Jája 10.12.2013 21:43

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.