Náhodou jsem ale přišla na to, jak ho upéct tak, že chutná jako z pece i elektrické trouby! Kuře naporcuji na čtvrtky, nasolím, pokladu máslem, podliju vodou a protože mám malé pekáčky (nebo velké kuře), vejdou se mě jenom 2 čtvrtky na pekáček. proto udělám z alobalu pokličku, pěkně to celé přikryju a dát péct na 150 stupňů na cca hodinu a čtvrt. tak za 45 minut do toho opatrně vlezu, podliju, zase přikryju. Po hodině a čtvrt sundám tu alobalovou pokličku a stále na 150 stupňů pěču cca další hodinu. pomalu se dělá kůrčička, na posledních cca 15 minut dám na 180, no a výsledek je jako z pece!
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.