| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

21.2.2014 22:33:05 Kadet

Re: Domácí šunka ze šunkovaru

Nevím s tím botulismem. Kdo to má potvrzeno? Na 1200 g masa dávám 20 g soli a 2 g pragandy. Dělal jsem v krátké době 3 várky a bylo toho najednou moc. a tak jsem dojídal poslední porci za týden. Píši a tak jsem to asi přežil, Každopádně to řeším tak, že šunku uschovávám zabalenou v sáčku ve kterém se dělala a vždy jen odkryji a ukrojím. Zbytek opět zakryji a vložím do ledničky. Je výborná.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Domácí šunka ze šunkovaru HelenaPa 10.11.2013 13:22
*Re: Domácí šunka ze šunkovaru Modřinka 10.11.2013 13:51
*Re: Domácí šunka ze šunkovaru angrešt 10.11.2013 14:43
**Re: Domácí šunka ze šunkovaru Kadet 21.2.2014 22:33
*Re: Domácí šunka ze šunkovaru Kaja222 10.11.2013 15:54
*Re: Domácí šunka ze šunkovaru kreditka 10.11.2013 16:17
*Re: Domácí šunka ze šunkovaru macčí,Matyáš04,Richard08 10.11.2013 23:36
**Re: Domácí šunka ze šunkovaru macčí,Matyáš04,Richard08 10.11.2013 23:38
*Re: Domácí šunka ze šunkovaru KvětuškaS 11.11.2013 10:15
**Re: Domácí šunka ze šunkovaru zwedavka 11.11.2013 11:16

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.