| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

25.1.2015 9:23:30 Puma

Úprava kančí krkovice

Mám doma kančí krkovici, myslela jsem, že bych ji upekla a podávala s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Je to mladé maso.

Jaký je rozdíl mezi pečením divokého a domácího prasete?

Jak byste maso upravili vy?
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Úprava kančí krkovice Puma 25.1.2015 9:23
*Re: Úprava kančí krkovice angrešt 25.1.2015 10:16
**Re: Úprava kančí krkovice Puma 25.1.2015 10:48
***Re: Úprava kančí krkovice Vítr z hor 25.1.2015 15:9
*Re: Úprava kančí krkovice Persepolis 25.1.2015 22:38

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.