| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

25.1.2015 10:16:44 angrešt

Re: Úprava kančí krkovice

Dá se klidně jen upéci, peče se trošku déle než domácí, ale normálně změkne (pokud je to teda fakt mladý kanec). I to mladé je trochu "cítit kancem", někdo to rád, někomu to vadí, tak není špatné to trochu aromaticky okořenit - česnek/vavřín/citronová kůra/majoránka...co libo.

Klasika je kančí se šípkovou, že :-) To je opravdu dobré, tam tu aromatičnost zatane bohatě kořeněná omáčka.

My měli kančí včera, udělala jsem ho jako "dušený kotlík" stew, taky to bylo moc dobré.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1561059500809376&set=pcb.1561059827476010&type=1&theater

Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Úprava kančí krkovice Puma 25.1.2015 9:23
*Re: Úprava kančí krkovice angrešt 25.1.2015 10:16
**Re: Úprava kančí krkovice Puma 25.1.2015 10:48
***Re: Úprava kančí krkovice Vítr z hor 25.1.2015 15:9
*Re: Úprava kančí krkovice Persepolis 25.1.2015 22:38

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.