| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

25.1.2015 15:09:47 Vítr z hor

Re: Úprava kančí krkovice

Nedavno jsem v podobne situaci udelala zhruba toto:

http://www.toprecepty.cz/recept/36988-kanci-ragu-s-brusinkovou-omackou/

S drobnymi upravami (bez povidel, sadla, speku, zato s malinovym balsamikem), vysledna barva byla o dost svetlejsi nez na fotce - a bylo to pry uzasny. Jen teda podotykam, ze nevim, jaky kus kance to byl, moc se mi to nelibilo a byla v tom kost (nejim maso a zvireci anatomie me mate).
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Úprava kančí krkovice Puma 25.1.2015 9:23
*Re: Úprava kančí krkovice angrešt 25.1.2015 10:16
**Re: Úprava kančí krkovice Puma 25.1.2015 10:48
***Re: Úprava kančí krkovice Vítr z hor 25.1.2015 15:9
*Re: Úprava kančí krkovice Persepolis 25.1.2015 22:38

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.