20.2.2015 16:55:16 zerat
Re: Domací chleba.
Beruško, samozřejmě, že si doma nepěstuju krávy, ovce, slepice, kuřata, nepěstuju si doma dokonce ani pšenici, žito, ječmen - nemelu si doma sama mouku... ale co můžu ovlivnit, to ráda ovlivním. Ona je to pak už hlavně otázka chuti a toho, co je člověk doma schopen, ochoten dělat, co ho baví, co se mu daří... zkrátka co je schpen.
Třeba kečup můžu koupit ten nejlepší a jiný mi domů nesmí,- domácí máme ovšem také; stejně tak párky můžu koupit osvědčené a ne kdejaké... Chleba se v českých domácnost zkonzumuje opravdu mraky a proč do sebe cpát další droždí když kvásek je jednoznačně zdravější? Navíc jak už tu zaznělo, tak chleba si můžu udělat jaký zrovna chci.Kdyby se v obchodech prodával chleba, jaký byl za mého dětství tedy kváskový a chutnější, tak ráda přestanu péct pečivo doma

Teď abys opravdu pravý kváskový chleba hledala maximálně po zdravých výživách a na to je můj čas drahý

Odpovědět