. Tak jsem jí nějakou dobu používala na obyčejná těsta, protože u chleba si všichni zvykli na ten mnohem lepší z trouby. Jenže když už rozpálím troubu, tak peču pořádnej bochník z takového množství těsta, že pekárna nemá šanci. Ale nakonec přestala opět fungovat. Je na půdě, za 3/4 roku ji zkusíme zase zapnout
.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.