), plecháček pak vyndám a dopeču při 180 asi 35-40 minut, během pečení alespoň 3x pomašluju slanou vodou (z toho plecháčku), a taky těsně po něm. Jednu dobu jsem to nedělala, kůrka byla hodně tvrdá a rozpraskaná, nebo i teď když občas zapomenu, hodně to pomáhá, chrstnutí asi nemá dostatečný efekt.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.