
). Jak mám těsto na tom papíře, tak ho nařežu žiletkou na špejli, postříkám vodou a vložím do trouby viz text v závorce.
) nebo je to tím kamenem, ale placák jsem neměla vlastně nikdy - jen na úplném začátku dokud jsem pekla na plechu se mi nestáhly a nevyjely nahoru - zůstávaly nižší a praskaly mi často po celém obvodu. Pravda je, že podmáslové chleby se vždycky po vyklopení z ošatky trošku "rozlejí", ale pak během těch prvních deseti minut v troubě se jakoby stáhnou a vyjedou nahoru. Pivní chleby se povolí po vyklopení z ošatky taky ale ne tolik jako ty podmáslové. Základ je opravdu ten prstový test a troška zkušeností. Omlouvám se, dívám se u tohoto příspěvku na TV, tak snad jsem to napsala aspoň trošku srozumitelně. 
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.