. Od pocatku jeho ANO SEFE, kdy jsem ho povazovala za sprosteho blba se vyvoj posunul az k bezbrehemu zboznovani. Par dilu mi stacilo k tomu, ze hltam jeho nazory (a to ne jen na kvalitu kuchyne) a musim rict, ze se vsim co on rekne souhlasim. Kdyz clovek vidi, co kde vari a jak to vari, tak skoda, ze takovych Polreichu neni vic. I kdyz by to spis asi spravilo obecne povedomi lidi o tom, co je a co neni na taliri hnus. Proste kdyz jsme narod masa s broskvi a syrem, spaget s kecupem a uzeneho v bramboraku, tak to bude hospodam prochazet dal a dal se tak bude varit. Preci kdyby jim to nikdo nejedl, tak zkrachujou a udrzi se jen kvalita.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.