. Kdyz jsem na nedavne svatbe dostala v restauraci pravou knedlickovo-nudlovou polevku z pytliku, tak jsem nevedela, zda mam brecet nebo se smat. Nerekla jsem ani A ani B, neb jsem nechtela kazit svatbu a podobne to pojali i ostatni, takze krasvy "vyvar" pro podnik, ne pro nas. Kdyz jsem pak septala manzelovi, ze po takove polevce ocekavam kure s broskvi a eidamem, tak me ujistoval, ze na svatbe se podava vetsinou svickova. Ano mel pravdu, nebylo to kure s broskvi a eidamem, bylo to kure se sunkou a eidamem.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.