18.3.2013 19:06:55 Klarisanek
Re: Polreicha miluju
Tohle jsem okopcila z diskuse pod clankem na www strankach Nacestach. Je tam prispevku mraky, vetsinou si stezuji prave na to, ze rezervace nebyla mozna, nedovolali se ci se tam nedostali. Tyto prispevky se tykaji spis kvality jidla a podotykam, ze to je nahodne vybranych 5 prispevku psanych za sebou, ne ze bych "vyzobala" z cele diskuse jen par negativnich.
Anonymní says:
Leden 5, 2011 at 7:23 am
Tak jsme tam také byli na jídle a trochu nás to zklamalo. Maso bylo málo propecene a po reklamaci vypadalo témeř stejne. Taky jsme se bavili s místními lidmi a ti nám řekli, že maso odebírají jako ostatni restaurace z jatek. Ty krávy, co se prohání po kopcích, tak funguji jako lakadlo a reklama. Z krávy totiž uděláte tak 8 stejku, to by museli mít stáda krav. To nám bylo řečeno místními. Myslim, že zajít se tam da, ale ceny uz nic moc a na zámku jsme se najedli lepe, chutneji, v klidu a za méně peněz.
Také rozpačitý názor says:
Duben 27, 2011 at 10:31 pm
Bohužel, ačkoliv nerada, připojuji se k negativním zkušenostem k hospůdce ˇU Štěpána. Jsou to velice sympatický lidé, moc jim držím palečky,ale….. co se týká obsluhy,tak tu by měli vyměnit, nebo posílit, protože vůbec nestíhala. Museli jsme používat hypnózu,aby si nás všimli. Mají v těch rez.trochu hokej a než se zorientují,kde je vůbec volno, tak tam člověk kouká těm druhým do jídla. Ale to bych jim ještě odpustila. Z dezertu si člověk vybrat nemůže, protože to samé co tam nabízejí za 65 Kč já si můžu udělat běžně doma z dostupných surovin za pár kaček,ale věřím, že se najdou i tací, který i s dezertu jsou nadšení. Co nás tedy hodně překvapilo, byla cena toho masa. Biftek za 300 kČ. Tak to si ho můžeme dát i u nás v Praze ve špičkové dražší restauraci a bude chutnat stejně. Co mě dost zklamalo je to, že zřejmě opravdu ty steaky nejsou jen z jejich farmy,ale maso opravdu musí odebírat od jiných dodavatelů. Potom je to pro nás velké zklamání, protože to co se jeví jako bio-být vůbec nemusí.
Taky negativní zkušenost says:
Červenec 27, 2011 at 8:34 pm
Taky jsme si nedávno zajeli ke Štěpánovi na steak – chtěla jsem to, stejně jako ostatní, vyzkoušet na vlastní kůži, teda jazyk . Dala jsem si steak z pupku, pečený brambor s tvarohem a omáčkou demiglas. Maso nebylo úplně měkký, omáčka byla cítit trochu připáleninou a celý to bylo absolutně bez chuti. Manžel i děti si, stejně jako já, také vůbec nepochutnali. Na jídeláku už uvádějí, že maso vždy nepochází z jejich biofarmy (což bylo znát), ale myslím, že to bylo hlavně kuchařem. Nebyl to teda Štěpán, ale má si tam vzít personál, kterej mu to tam takhle může brzo poslat do kytek. Trochu mě to mrzelo a už se tam určitě nevrátím.
rezevaci says:
Srpen 16, 2011 at 10:21 am
U Štěpana jsem byli loni dvakrát, letos jednou na jaře a prodruhé jsme chtěli restauraci navšívít v sprnu. Udělali jsme si rezervaci na zahrádku. Když jsme do restaurace přišli uvedli nás do zadní místnosti kde nebylo vůbec dejchatelno. Protože jsme měli již tři měsíce rezervaci na zahrádku zeptala jsem se proč nás tam neposad, když tam mají volno. Číšník řekl, že usazují podle počtu návštěvníků, že by nás muselo být 6. Přesto, že na zahrádce byl volný dvoumístný stolek a další vícemístné stoly. S restaurace jsme odešli bez obědu a s pocitem, že pravděpodobně pan Ruda již nepotřebuje spokojené zákazníky a vzpomínali jsme jak v pořadu Ano, šéfe plakal, že nemají hosty a bude muset restauraci zavřít.
není zlato co se třpití :-( says:
Srpen 22, 2011 at 8:24 am
Bohužel se také připojuji k negativní zkušenosti….S rezervacemi je to pravda všude rezervace a nikde nikdo…Jídlo bez chutě i když maso měké a na talíři pěkné. Byl mi nabídnut steak ze svíčkové ,který nebyl napsaný na jídelním lístku kdybych věděla,že je cena 390 kč tak bych si ho nedala. Obsluha by měla informovat o ceně když to není v jídelním lísku. stůl jsme měli objednaný na 15 hodinu a po příchodu nám bylo řečeno,že musíme v 17:30 restauraci opustit….Kdyby nám to někdo řekl při zamluvení rezervace tak neřeknu,ale takhle…..no už by jsem tam nejela …..
Negativní zkušenost says:
Srpen 25, 2011 at 9:36 pm
Také mám s hospůdkou U Štěpána negativní zkušenost. Měli jsme rezervaci na 11.8.2011 na 12 hodin. Přijeli jsme ve 12.10 a obsluha nám bez jakéhokoli vysvětlení odsekla, že musíme počkat. Viděli jsme několik prázdných stolů s cedulkami RESERVE a tak jsme to nechápali. Po asi 5 minutách nám obsluha dovolila se k jednomu z volných stolů posadit. Jídelní lístky přineli celkem brzo, ale obsluze dělalo dost velkou potíž si zapsat, co budeme pít – bylo nás 8. Překvapilo nás, že na jídelním lístku není biftek ze svíčkové. Asi ho ty jejich krávy nemají, na jídlo jsme čekali asi hodinu. Chápu, že měli plno, ale tak by asi měli mít více personálu. Měli jsme objednaných několik stejků medium. Bohužel, medium nebyl ani jeden, všechny byly tuhé. Škoda, že jim pan Polreich ukazoval, jak to má vypadat. Jinak roláda z pupku byla celkem OK, jen trošku vysušená. Po skončení oběda se obsluha přišla zeptat, zda chceme kávu. I to byl trošku problém, dívka měla potíže si 6 rozdílných káv zapsat. I když jsme měli dojedeno, veškeré nádobí nám nechala na stole. Po přinesení kávy ji nebylo kam dát a tak začala různě přesouvat talíře po stole, kávu nám dala a teprve potom sklidila ze stolu. V restauraci při úrovni, na kterou si hraje to bylo opravdu nepříjemné. A nakonec jsme se dozvěděli, že platba kartou nelze. Máme chalupu blízko a tak příště asi vyzkoušíme dánský zámeček. Tady jsme to viděli a už nemusíme. Mám takový pocit, že si pan Ruda nabral velké sousto. I když některé jídlo bylo celkem v pořádku, tak servis rozhodně ne.
Odpovědět