Poslední hodnocení na FB:
Dnes jsme si sem zajeli na oběd, prověřit údajnou zhoršující se kvalitu. Musím říct, že jsem nenašel jedinou chybu a skvěle jsme se najedli

Doporučuji tedy nevěřit lživým pomluvám a udělat si vlastní názor.
Získal jsem k tomu info z hospůdky: ČOI si objednala rostbeef a toho bylo o 20g méně, zbytek objednávky byl OK. Takže si to posuďte sami.. Za sebe jen dodám, že kdo zná Rudovi jistě ví, že oni jsou ti poslední, kteří by chtěli šidit své zákazníky...chyba se stane komukoliv kord pokud vše závisí na lidech, důležité je, že se to neopakuje.. a na to si určitě současný hospůdkový tým dává pěknýho bacha

V uplynulém měsíci jsme navštívili Štěpána 2x a pokaždé to byl excelentní zážitek! Nejen výborně připravené maso, ale skvělé omáčky, které jsme zatím jinde neochutnali, jsou příčinou, že stále zůstáváme nekritickými fanoušky! :D
Takže jedeme: steak ze svíčkový, sous vide - hodně sem experimentoval páč nefandím steakům ze svíčkový, ale zkusit se má všechno a servis doporučil toto. Stručně žádná paráda (jde o nejdražší steak), a doufám že při příští návštěvě Štěpán omezí nabídku o steaky ze svíčkové metdou sous vide. Nemůžu říct že by to bylo ošklivé nicméně tento steak bych doporučil jen steakovým začátečníkům. (maso je měkké, šťavnaté, ale taky míň chuťově výrazné, prostě neurazí ale taky neohromí a pak ta cena jež je fakt vysoká). Musím přiznat, že současné menu jež jsem zažil podruhé je zatím nejslabší a CHCI JINÉ, omezil bych ty sous vide kousky páč my pravověrní chceme klasiku

kde je rumpsteak s cib.krustou?
návštěva 1.1. a naprostá spokojenost celé skupiny. Pupek s povidlovou omackou je perfektní. I přes silnou chuť omáčky je stále cítiti i chuť masa. A telecí tatarák...
Poměrně značně mě překvapily kritiky uvedené některými hosty této naší oblíbené hospůdky. Nikdy jsme si tam nemohli na nic stěžovat (pravda, vůbec se tam neukazujeme v plné sezóně :) ) a naše návštěva před pár dny - i s dětmi - nás nadchla, jako vždy. Velmi jsme ocenili nově zařazené telecí, dále pak naše oblíbená žebra, tatarák a vlastně i domácí puding s malinami. Děti jsou masožravé, ovšem dobrým moučníkem nepohrdnou, takže nám nakonec - kromě části masa, zblajzly i závěrečný cheesecake :)
Výborné pivo, skvělá kávička, esteticky servírovaná (zvl. v oblasti, kde vrcholem kávové kultury je turek ve skleničce ze školní jídelny + hliníková lžička, je třeba toto ocenit :) ).
Personál milý, vstřícný, ochotný...
Stále pro nás platí, že se jedná o jednu z nejlepších restaurací/hospůdek, které lze navštívit, a to nejen v okolí...